Menneet tapahtumat

2023

Yhteislenkki ja lajikokeilupäivä Huhmarissa 7.5.2023
Tapahtuma järjestetty yhteistyössä Suomen Dogo Argentino harrastajat ry:n, FS Sporting Dogs Finlandin sekä MidasK9:n kanssa.
Paikalle saatiin 3kpl boerboeleita.

---

Yhteislenkki ja rotuesittelypäivä Keravan Keinukalliossa 26.2.2023
Tapahtuma järjestetty yhteistyössä Suomen Dogo Argentino harrastajat ry:n sekä MidasK9:n kanssa.
Paikalle saatiin 9kpl boerboeleita.

2017

Kinkun sulatuslenkki 26.12.2017 klo. 12 Vantaan Petikossa.
Lenkki järjestetään useiden tahojen toimesta, menossa mukana mm. Suomen Boerboelit ry, Dogo Canario team Finland ja Etelä-Suomen työkoiraharrastajat ry! Tapahtuma on kaikille avoin, tervetuloa tutustumaan rotuun!

---
Boerboel Internationalin arvostelupäivä (appraisal) Klaukkalassa, Tornikeskuksella 10.9.2017

Sunnuntaina vietettiin Suomen toista boeleiden arvostelupäivää Klaukkalassa yhteistyössä Suomen Boerboelit Ry:n kanssa. Luonnetestituomarina toimi Cees Spitters (Baruti Boerboels, Hollanti) ja ulkonäkötuomarina toimi Geertje Verschoren (Belgia). Paikalle saatiin 5 aikuista urosta, 9 aikuista narttua, 6 urospentua ja 2 narttupentua.

2016

Suomen Boerboelit Ry järjestää Etelä-Suomen työkoiraharrastajat Ry:n kanssa karhu- ja susitestin tammikuussa Lahdessa. Etusijalla ovat Etelä-Suomen työkoiraharrastajien jäsenet sekä boerboeleiden omistajat, mutta kannattaa kysellä jos muitakin paikkoja olisi vapaana!
Tässä vielä ESTY:n teksti petotestistä. Nyt kaikki mukaan! "Heippa kaikille vuosimaksun maksaneille jäsenille ja jäseneksi aikoville! Karhu- ja susitestin päivämäärä varmistettu. Päivät ovat 30. (karhu) ja 31.1.2016 (susi), kellon aikaa ei ole vielä sovittu, mutta päiväsaikaan tietenkin. HinnatTestin hinta on 60 €, saman omistajan kaksi koiraa 100 €, kolme koiraa 120 €, neljä koiraa 140 €,viisi koiraa 160 €, kuusi koiraa 180 €, seitsemän koiraa 200 €, jne. Tätä samaa veloitustoimintoasovelletaan myös siinä tapauksessa, jos omistaja haluaa testauttaa yhden tai useamman koiranmolemmilla pedoilla. Esim. henkilö omistaa yhden koiran, jotka hän testauttaa molemmilla pedoilla= 1 koira x 2 testiä = saman omistajan kaksi koiraa = 100 €, tai kolme koiraa = 3 koiraa x 2 testiä =6 testiä = saman omistajan kuusi koiraa = 180 €. Tai samainen henkilö testauttaakin kaikkikarhulla, mutta vain kaksi sudella = 5 testiä = saman omistajan viisi koiraa = 160 €. 

Yhdistyksemme jäsen etuna arvomme yhden testin jäsenien kesken, jotka ovat maksaneet jäsenmaksun tilillemme 1.1.2016 mennessä, suoritus siis tulee näkyä tilillämme 3.1.2016 Arvonta suoritetaan 5.1.2016 
Petotestiin voi ilmoitautua Etelä-Suomen työkoiraharrastajien facebook-sivuilla.
Muistakaa että peruutukset varatuista paikoista on ilmoitettava vähintään kaksi viikkoa ennen testin alkua!

2015

Boerboel Internationalin arvostelupäivä (appraisal) Klaukkalassa, Tornikeskuksella 12.9.2015
Lauantaina vietettiin Suomen ensimmäinen boeleiden arvostelupäivä Klaukkalassa yhteistyössä Suomen Boerboelit Ry:n kanssa, luonnetestituomarina toimi Richard Vroomen Hollannista (Tyson Boerboels) ja ulkonäkötuomarina toimi René Botha Etelä-Afrikasta (Mighty Boerboele). Paikalle saatiin paljon osallistujia, kaikenkaikkiaan seitsemän alle 12kk ikäistä pentua ja seitsemän aikuista boerboelia.

Luo kotisivut ilmaiseksi!