Jäseneksi?

Yhdistyksessämme on tilaa varsinaisille jäsenille 8 paikkaa, joista on 5 paikkaa täytetty. Kaikki muut jäsenet ovat kannatusjäseniä. Kaikki yhdistyksen edut koskevat molempia tasapuolisesti. Tervetuloa mukaan toimintaan!

Vuoden 2023 jäsenmaksut:
Varsinainen jäsen 25€
Kannatusjäsen 15€
Kasvattajan ilmoittama pentuejäsen 10€
Perhejäsen 5€


Miksi minun pitäisi liittyä?
Boerboelyhdistyksen jäsenenä saat ensimmäisten joukossa tiedon tapahtumista sekä etusijan yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin, tapahtumiin ja kokeisiin. Osallistuminen tapahtumiin on usein halvempaa yhdistyksen jäsenille. Ennen jäsenmaksun maksamista, muistathan lähettää vapaamuotoisen hakemuksen jossa kerrot seuraavat asiat:

  • Koko nimesi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero.
  • Boerboelisi virallinen nimi, syntymäaika sekä yhdistys minne koirasi on rekisteröity.
  • Mihin muihin rotuyhdistyksiin kuulut.

Varsinaiseksi jäseneksi haettaessa tulee tehdä kirjallinen anomus, jonka liitteenä on kaksi yhdistyksen varsinaista jäsentä suosittelijana.

Hallitus hyväksyy uudet jäsenet kokouksissaan. Hyväksynnän jälkeen lähetetään uusille jäsenille sähköpostitse tieto jäsenyydestä sekä esim. jäseneduista.
Hallitus pidättää oikeuden hyväksyä automaattisesti kaikki uudet kannattajajäsenet mukaan toimintaan mm. seuraavista syistä:

  • Hakija on syyllistynyt eläinsuojelurikkomukseen, hänellä on eläintenpitokielto tai hän ei hyväksy yhdistyksen tarkoitusta.


Luo kotisivut ilmaiseksi!