Hallitus 2023

Hallituksen puheenjohtaja ja perustajajäsen Olga Koivunen.
tueborboerboels@gmail.com

Ensimmäisen kerran näin rodun livenä vuonna 2003 ja siitä asti on jatkunut rotuun, linjoihin ja niiden historiaan tutustuminen, joka päivä oppii jotain uutta.
 
Yli kymmenen vuoden perusteellisen rotuun tutustumisen jälkeen aloin kasvattamaan alkuperäisen tyyppisiä käyttöboeleita kennelnimellä Tuebor Boerboels ja painotan kasvatustyössäni yhteen ensimmäisistä alkuperäisistä linjoista, Mizpah Boerboeleihin.

Suosikkipuuhiani koirien kanssa ovat taakanveto, petojahti ja viehejuoksu, canicross sekä muut vetolajit.

Hallituksen varapuheenjohtaja ja perustajajäsen Oona Lamminen.
oona.lamminen@gmail.com 

Parin vuoden rotuun tutustumisen jälkeen ensimmäinen boerboelini kotiutui vuonna 2016, ja pian lähdin mukaan rotuyhdistyksen toimintaan sekä tutustumaan erilaisiin voimalajeihin.

Koska koirat ovat intohimoni, olen suorittanut eläinkoulutusalan opintoja ja käynyt alan luennoilla. 

Suosikkiharrastukset koirien kanssa ovat taakanveto, temppukoulutus sekä lihaskunto- ja tasapainoharjoittelu.

Minuun voi ottaa yhteyttä jos mieleen herää kysymyksiä joihin sivuilta ei löydy vastausta. Kerron mielelläni rodusta lisää, liittyen vaikkapa rodun hankintaan, ominaisuuksiin, mahdollisiin haasteisiin, sekä arkeen boerboelin kanssa.

Rahastonhoitaja ja tapahtumavastaava Jasmin Johnson.

Koirat ovat olleet intohimoni pienestä pitäen, ja niin työt kuin harrastukset ovat aina pyörineet enemmän tai vähemmän eläinten parissa. Seurasin rotua useamman vuoden ennen oman boerboelin hankintaa, ja rakastuin kerrasta.

Harrastan monipuolisesti koirieni kanssa - näyttelyistä henkilöhakuun ja kaikkea siltä väliltä, yksilöstä riippuen. Uusimpana innostuksen kohteena ovat kiihdytyskisat.

Tapahtumavastaava ja varsinainen jäsen Kati Helminen.

Hevoset ovat väistyneet sivummalle ja koirat ovat vallanneet senkin tilan.
Meidän Perhe koostuu 3 saksanseisojasta, yhdestä mixistä, kahdesta hevosesta ja kahdesta kissasta. Saksanseisojien kanssa käydään metsällä, kokeissa ja näyttelyissä, pyöräillään, samoillaan ja mitä nyt milloinkin keksitään.

Boeleihin törmäsin vahingossa netin ihmeellisessä maailmassa ja kiinnostus rotuun vain kasvoi kun käytiin Olgan luona rotuun tutustumassa. Oma on laitettu tilaukseen. 

Tapahtumavastaava ja varsinainen jäsen Pinja Syrenius.

Tutustuin vahingossa rotuun taakanvetoharrastusta aloittaessani vuonna 2018 Haave omasta boelista jäi hautumaan vuosiksi ja keskityin rescuekoiriin.

2023 kuitenkin odotus palkittiin ja meidän perheeseen löytyi se oikea boerboel. Edelleen 3 Espanjan rescuekoiraa vaikuttaa laumassa ja harrastellaan esimerkiksi petojahtia, taakanvetoa, viehejuoksua & K9 sportseja.  

Varsinainen jäsen, Jenny Karinen.

Boerboeliin rotuna tutustuin ensimmäisen kerran vuonna 2018. Olin osallistunut taakanveto tapahtumaan toisen koirani kanssa, jossa tutustuin Olgan kanssa ja sitä kautta enemmän boerboeleihin.

Ensimmäisen Boelini hankin vuonna 2020.

Koirieni kanssa olen harrastellut arkitottista, viehejuoksua, taakanvetoa ja perus lenkkeilyä. 

Luo kotisivut ilmaiseksi!